Contact2024-03-06T19:34:49+00:00

AD2DI Administratie en Belastingadvies

Spittaalstraat 54, 7201 EE Zutphen
óf het bezoekersadres
Tadamasingel 35B, 7201 EK Zutphen

Telefoon (0575) 513 669
K.v.K. inschrijfnummer 5703 9542

Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag
van 09.00 uur tot 17:00 uur.

AD2DI beantwoordt graag al uw vragen betreffende bedrijfsadministratie, belastingaangiftes en alle andere zaken waar u als ondernemer tegenaan loopt. Stel hiernaast uw vraag in het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.

Heeft u haast? Bel ons direct op.
Tel. (0575) – 513 669!

Stuur ons anders een bericht en klik op deze link

Wist je dat?2020-01-17T19:50:50+00:00

In een van de oudste winkelstraten van Zutphen is het kantoor van AD2DI  gevestigd in een historisch pand aan de “Spittaalstraat’ . Ons kantoor bevindt zich in een echte ‘speciaalstraat’. Dat was vroeger zo, maar ook nu vestigen zich steeds weer nieuwe, hippe, leuke, bijzondere winkels die de straat verlevendigen en de titel ‘speciaalstraat’ eer aan doen.

Ontwikkelen doe je samen

Wij vinden het belangrijk dat mensen een mogelijkheid krijgen tot het volgen van een opleiding en praktijkervaring op kunnen doen. Daarom heeft ons bedrijf zich gekwalificeerd als SBB erkend leerbedrijf.

Binnen SBB werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Onderwijs en bedrijfsleven maken samen afspraken over kwalificatiedossiers en de examinering in het MBO. Wat een MBO’er moet kennen en kunnen aan het eind van zijn opleiding ligt vast in het kwalificatiedossier. Op basis van deze dossiers maken onderwijsinstellingen hun onderwijsprogramma’s. SBB ontwikkelt dus de dossiers en het ministerie van OCW stelt ze vast.

Examineren is de manier om vast te stellen of een student voldoet aan de diploma-eisen. Scholen zijn hiervoor verantwoordelijk maar het bedrijfsleven is nauw betrokken. Onderwijs en bedrijfsleven ontwikkelen in SBB examenprofielen. Daarin staan duidelijke afspraken over bijvoorbeeld de rol van het bedrijfsleven in het examineringsproces.

Ben jij een MBO-student en studeer jij voor het beroep als financieel administrateur? Wellicht hebben we voor jou een plek om je praktijkervaring vorm te gaan geven. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, schroom dus niet om je cv en begeleidende brief naar ons toe te sturen.

Ga naar de bovenkant