AD2MKB

Midden- en Klein Bedrijf

Veel ondernemers ontbreekt het aan goed inzicht in de administratie. Vaak door een gebrek aan tijd, kennis of prioriteit. Rekeningen worden bijvoorbeeld niet op tijd betaald waardoor u zelf in de problemen komt met de cash flow. Een goede boekhouding geeft inzicht en voorkomt onaangename verrassingen.

Boekhouding op orde

Voor veel ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf behoort de bedrijfsadministratie niet tot de ‘core business’. De administratie is vaak niet up to date. Actuele informatie over het betalingsgedrag van debiteuren ontbreekt waardoor u risico’s loopt en zelf in financiële problemen kunt raken. Facturen en boekstukken blijven te lang liggen, u verliest het overzicht en waarschijnlijk zelfs geld. AD2DI brengt uw administratie op orde. Wij verzorgen uw boekhouding maar helpen u ook met:

Bedrijfsadvies en bedrijfsorganisatie

Heeft u voldoende kennis en tijd (of mankracht) voor uw bedrijfsadministratie dan kunt u deze in Asperion ook zelf onderhouden. Gezamenlijk richten we uw online boekhouding in waarna u ermee aan de gang kunt. Wij controleren op regelmatige basis of het goed gaat en helpen u bij het opstellen van alle benodigde jaarstukken en aangiftes van belastingen.

Loonadministratie

De fiscale en sociale wetgeving is complex en wijzigt deze regelmatig. Om tijdig aan alle verplichtingen te voldoen, helpt AD2DI u met:

  • het uitvoeren van de loonadministratie waarbij u kant en klare loonstroken en boekingsstukken ontvangt
  • advies bij fiscale en sociale wetgeving

Bij AD2DI is uw loonadministratie in handen van een ervaren administrateur die perfect op de hoogte is van alle wetten en regels. Het inhuren van onze kennis is niet duur: u betaalt altijd een vast laag bedrag per werknemer per maand.

Belastingaangiftes

De welbekende blauwe enveloppen zijn een vast gegeven voor iedere onderneming: belasting betalen. Tijdig betalen is een noodzaak, teveel betalen zonde van uw geld. AD2DI verzorgt de aangiftes voor:

  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Recht van Successie
  • Loonheffingen

Bedrijfsadvies en bedrijfsorganisatie

Een goed administratiekantoor is meer dan alleen een stel mensen met veel verstand van boekhouden en fiscale wetgeving. Wij kunnen met u de diepte én breedte in als het gaat om:

  • Rechtsvormen als VOF, BV en NV
  • Pensioenen en andere voorzieningen
  • Uw interne organisatie

Toe aan een verhelderend gesprek over ondernemen?

Wij sparren graag met u over uw onderneming. Bel ons gewoon eens voor een vrijblijvend gesprek: Tel. (0575) 513 669.