AD4Asperion

Online boekhouden met Asperion

AD2DI werkt met Asperion boekhoudsoftware. Asperion stelt ons in staat om samen met u online samen te werken aan uw bedrijfsadministratie.

Online boekhouden met Asperion

Als klant van AD2DI bieden wij u toegang tot Asperion Online Business Software. Via Asperion kunt u zelf online boekhouden of u krijgt inzicht in de administratie die wij voor u voeren. U weet dus net als wij wat de status is van openstaande facturen, gerealiseerde omzet, uw beschikbare liquide middelen, enzovoort. Met online boekhouden van Asperion verschaft u uzelf méér en direct inzicht.

Waarom wij voor Asperion kiezen

De Asperion Boekhoudsoftware biedt u enkele grote voordelen:

  • U kunt besparen op uw kosten door zelf online de administratie te doen
  • U heeft 24/7 inzicht in uw administratie, bijvoorbeeld uw debiteurenboek
  • De koppeling tussen Asperion en uw bankrekeningen bespaart u veel invoerwerk en controles

Hoe wilt u boekhouden?

Als klant van AD2DI kunt u toegang krijgen tot Asperion online boekhouden. In hoeverre u toegang wenst is afhankelijk van de wijze waarop u uw boekhouding wilt inrichten. Afhankelijk van uw kennis en beschikbare tijd, kunt u kiezen voor 3 manieren om uw boekhouding te doen:

Boekhouding uitbesteden

In dit geval zetten wij uw online boekhouding voor u op en onderhouden deze. Periodiek hebben wij contact met u om de stand van zaken te bespreken, belastingaangiftes, jaarrekeningen, etc. met u te bespreken. U richt zich op uw onderneming, wij op uw bedrijfsadministratie.

We doen het samen

Afhankelijk van uw kennis en tijd verdelen we de taken. U voert bijvoorbeeld zelf uw facturen in en bewaakt uw debiteuren en crediteuren. Wij verzorgen de andere administratieve werkzaamheden, stellen de jaarrekening op en verzorgen de belastingaangiftes. U doet zoveel mogelijk zelf, wij doen de rest.

AD2DI adviseert en controleert

Heeft u voldoende kennis en tijd (of mankracht) voor uw bedrijfsadministratie dan kunt u deze in Asperion ook zelf onderhouden. Gezamenlijk richten we uw online boekhouding in waarna u ermee aan de gang kunt. Wij controleren op regelmatige basis of het goed gaat en helpen u bij het opstellen van alle benodigde jaarstukken en aangiftes van belastingen.

Meer weten over Asperion en online boekhouden?

Asperion is geschikt voor zowel zzp’er als ook het MKB. Wilt u meer weten over Asperion of wilt u weten hoe u zelf online kunt boekhouden, neem dan contact met ons op. Wij laten u graag de mogelijkheden zien voor uw onderneming. Tel. (0575) – 513 669.