AD2ZZP

Diensten voor ZZP’ers

Als ZZP’er steekt u al uw tijd en energie in uw bedrijf en in uw klanten. De administratie doet u er vaak ‘even’ bij in de avonduren of in het weekend. Het gebrek aan aandacht is een risico. Hebben uw klanten al betaald? En is die belastingaangifte wel op tijd ingediend? Een goed georganiseerde bedrijfsadministratie is essentieel voor uw bedrijf en… hoeft zeker geen kapitalen te kosten!

Bent u ZZP’er?

Misschien herkent u zich hier in als zelfstandige zonder personeel:

  • Uw klanten komen altijd op de eerste plaats
  • Uw boekhouding doet u ‘s avonds of in het weekend. Dat vindt uw gezin of familie dan weer niet zo leuk…
  • U heeft geen actueel inzicht in uw financiële positie
  • Uw belastingaangifte doen kost u veel tijd omdat u onvoldoende kennis heeft
  • U stelt het doen van uw bedrijfsadministratie altijd te lang uit

Als u 3 of meer keer ja heeft gezegd, dan bevindt u zich in een groot gezelschap. Het doen van de bedrijfsadministratie, boekhouding en belastingaangiftes, is bij zelfstandigen geen populaire bezigheid. En de oorzaak is meestal dat u er niet alleen te weinig tijd voor beschikbaar heeft maar vooral ook niet beschikt over de juiste kennis.

Onze oplossingen

Zoals u goed bent in uw vakgebied, zijn wij van AD2DI goed in het verzorgen van bedrijfsadministraties. Wij helpen u met:

  • Uw boekhouding
  • Het doen van alle benodigde belastingaangiftes
  • Het opstellen van jaarstukken en jaarrekeningen

Hoe wilt u de bedrijfsadministratie doen?

AD2DI heeft voor ZZP’ers drie oplossingen voor het doen van de bedrijfsadministratie:

Wij doen voor u de gehele administratie

Voor talloze ondernemers voeren wij de complete bedrijfsadministratie. Wij nemen alle inkoop- en verkoopfacturen van u over net zo goed als kas- en bankboeken. Wij verzorgen de volledige administratie voor u en zorgen voor alle aangiftes, jaarrekening, enzovoort. U kunt zich full-time richten op het ondernemen. Speciaal aanbevolen voor ondernemers die druk zijn en weinig kennis van boekhouden hebben.

Wij doen samen uw bedrijfsadministratie

Heeft u wel kennis van de administratie en heeft u er meer tijd voor over, dan kunt u ook zelf de boekhouding doen. U voert al uw boekingen online in, wij zorgen voor een correcte en snelle verwerking. U krijgt zo ook direct inzicht in hoe uw bedrijf het doet. Uiteraard houden wij de belastingaangiftes in het oog. Aan het einde van het boekjaar stellen we de jaarrekening op en de winst- en verliesrekening.

AD2DI controleert en adviseert

Met online boekhoudprogramma’s als Asperion kunt u prima uw eigen bedrijfsadministratie doen. Zeker als u over administratieve kennis beschikt. In dat geval adviseren wij de mogelijkheid waarbij u online de boekhouding voert en AD2DI controleert en adviseert. Wij kijken over uw schouder mee en helpen u bij belastingaangiftes, jaarrekening en de winst- en verliesrekening.

Oplossingen voor ZZP’ers

AD2DI verzorgt voor meerdere zzp’ers de administratie en aangiftes van belastingen. Bel ons vrijblijvend eens hoe wij jou kunnen helpen.

Tel. (0575) 513 669.